Spontant är bra.

Hepp.  Klockan är 01:59 och jag har sett på Grisen i säcken med allt dess extramaterial tillsammans med Dan, Mia, Kristin och Johanna. Hostar som en tok. Tvättat tre maskiner också. Yeah. Jag är bra på att tvätta nu. Blandar friskt men det blir inga missfärgningar vad jag ser.

Tänker.
Håller på att ta mig en rejäl funderare på det här med Martin. Har jag lurat mig själv, som så många gånger förr? För att jag så gärna vill bli kär eller är det på riktigt? Är det han eller kärleken jag är kär i?
Suck. Att jag aldrig vet... Denna ovisshet gör mig galen.

Etyderna är avslutade. Vi gjorde braksuccé med Flotten. Jag var i mitt esse. Precis det jag behövde som jag konstaterat tidigare, att göra bra ifrån mig på etyderna alltså. Skön upprättelse. Min klass var väldigt bra. Många klockrena kombinationer, konstalationer och etyder.
På sista föreställningen tömde jag allt. Vi freakade ur och jag öste på scenen med "tvs breda utbud av underhållning". Ricki Lake som jag så gärna leker annars, nu under något så när kontrollerade former... "You slept with my grandma!" Och hiphopen, när jag drog ner byxorna för hela skolan... Ni skulle vart där!
 
Rickard och jag har spikat att vi ska köra nästa år. Båda är Tim Burtonfantaster, det skulle kunna bli urhäftigt... : )

- Varför ska jag springa efter alla andra? Kan ingen komma till mig för en gångs skull? /ur etyden Vilse

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits