I väntan på något nytt.

När jag ska sova på kvällen, pirrar det i magen. När jag vaknar på morgonen, pirrar det i magen. Det första och det sista jag tänker på är mitt framtida rum. På Wendelsbergs folkhögskola.

På Wendelsberg kan man bo på tre olika ställen. Hilton, Slottet eller Mellangården. Jag fantiserar att jag ska bo på Mellangården. Har hört rykten om att skåd och showeleverna brukar få bo där. Jag ska bli en skådelev. Hör bara på det. Jag ska tränas för ett framtida yrkesliv som skådespelare. Jag ska också få en yrkestitulation: Teaterpedagog. Som jag har längtat.

Jag fantiserar hur jag ska inreda. Hur ska jag ställa sängen? Nära fönstret eller intill ena väggen? Mitt i rummet? Får man hänga upp tavlor? Ska jag ta min bästa flagga med mig? En regnbågsfärgad flagga med ordet PACE skrivet i vitt. Köpte den i Italien på klassresan. Italienarna hängde den på sina balkonger för att visa för omvärlden att de ville ha fred. Det var rätt mäktigt när vi åkte tåget genom det vinfältstäta och magiska Toscana, när vi kom in i städer hängde det sådana flaggor på varenda balkong. PACE. The word is PEACE.

 

På en rauk

Raukan på en rauk. Pappa är nöjd med sin fotografinsatts.


Kommentarer:
Postat av: Towe

Vilken modellpose ;)

2005-07-23 @ 17:43:55
Postat av: Towe

Jag blir helt pirrig i magen bara av att läsa din text. Vi kommer att ha det bra i gbg.

2005-07-23 @ 22:09:20
Postat av: Leo

Mmm, pirrigheten smittar av sig helt :)

2005-07-26 @ 12:28:45
Postat av: Leo

Mmm, pirrigheten smittar av sig helt :)

2005-07-26 @ 12:28:50

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits