Jag tänker ofta på att det här livet är ganska kort.

Mina föräldrar ringde idag och berättade att någon kastat en tegelsten och krossat en ruta i vårt vardagsrum fredag morgon klockan 03:35. Den här jävla världen... Jag blir förbannad när bad things happen to good people. Vi får väl hoppas att det inte var planerat, så vi slipper oroa oss över jul. Och detta händer på mitt älskade och trygga Terra Nova. Mina föräldrar blev skärrade över att det kanske finns någon som vill dom något illa. Vi får hoppas att det var nån liten skitunge som inte fattade bättre eller en full person som inte var vid sina sinnes fulla bruk.
Det som skrämmer mig mest är att pappa sov i rummet bredvid och kunde lika gärna ha fått den i huvet.

Igår hade jag min skummaste H&M-upplevelse ever. Jag frågade Julia när man skulle vara på H&M för att ta del av deras specialerbjudande på den gulliga klänningen. Hon sa - TIDIGT. Jag hade sovmorgon och knatade in till Nordstan och 09:55 var vi nästan 30 tjejer som väntade på klänningen. Gaah.
Jag började panikfnissa - för det här är det mest löjliga jag har varit med om. När dörrarna började låsas upp gled alla tjejerna och den ensamna pojkvännen som blivit ditskickad av flickvännen ihop i en massa och tillsammans, på rad, gick vi uppför rulltrapporna. Nästan i takt. Jag tokfnissade. När vi väl kom fram var det tyst kalabalik. Inget skrikande, bara fokuserat på storlekarna 34-38. Jag med 40-44 tog det lugnt och fnissade mest. Gick och testade och märkte att 40 och 42 var för litet. På väg mot en 44 stannade flertalet tjejer mig på vägen och konversationen var densamma.
- VAD HAR DU DÄR? SKA DU HA DOM??
- Eh, det är en 40 och en 42...
- NÄ, DET ÄR FÖR STORT FÖR MIG!!
- Jaha...
Tills slut provade jag en 44 och kände mig som en söt liten prinsessa. Nyår, here I go!

Julshopping i city. Göteborg är bra.


tokigt
http://towelandin.blogg.se - Där hittar du fler. Jag rekommenderar varmt!

natt
Kom hem i natt från stan och var lite tokig.

morran
Ja... Farligt.

klonnig
gris
klonning
Ida som principessa. Och lite gris.


Kommentarer:
Postat av: carbuncle

Vad sött! Jag kollade på samma klänning annan färg, men det fanns bara 34, 38 och uppåt kvar. Och 34:an snodde nån när jag vände ryggen till, om jag hade kommit i den

Postat av: Mam

Ida,
du är fin i din nya klänning, den klär dig.
Puss och kram från Mam

2006-12-17 @ 00:16:52
Postat av: Towe

Åh vilken underbar klänning! Kan du inte fota HELA och visa?

Puss

2006-12-17 @ 16:16:37
Postat av: Jennifer

Hej!
När jag släntrade förbi HM efter att ha läst din blogg på lunchen fick jag tag på den sista 38:an i Östersund mend et fanns bara svarta kvar nog för att dne var fin den med!

2006-12-17 @ 18:31:47
URL: http://jenniferjamtland.blogg.se
Postat av: Josephine

Jag hann aldrig prova någon i rätt storlek...när jag kom dit fanns det bara 42-44 kvar...trist!

2006-12-18 @ 18:39:09

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits