Cannes, St Paul Michel och Monaco.

Cannes
Vi badade och tog foto pa filmtrappan. Jag och Robin adopterade Nicole som lag pa gatan, en reklamskylt fran Wella.

St Paul Michel
En medeltida stad. Mycket vacker och anrik. Nastan intakt fransett alla konstnarsbutiker.

Monaco
En cool och intensiv stad. Monte Carlo och Casinot. Jag och Vidar dansade vals och sag ut som tva vilsna luffare i miljonarslobbyn.

Bouffon
Vara lektioner med bouffon borjade idag. Vi ser helt vansinniga ut. Skumgummi, kuddar och annat stoppas upp for att gora oss deformerade och fula och hela lektionerna ska vi alska vara nya kroppar och alltid vilja visa upp dom for alla. Gransen mellan bouffon, barn, psyksjuka, monster, galningar, bebisar och fullkomliga idioter ar harfin.

Nu spelar dom David Gray i the chapell dar alla samlas. Jag har snackat med en trevlig kille fran Cypern, vad kallar man dom? Cypress? Haha. Vi har skamtat lite i veckan. Speciellt efter Halloweendiscot i tisdags... Tina var min hardsminkade harskare som hade mig i koppel, jag var nan slags bouffonhund som hoppade runt och sniffade pa folk och ville bita, jag hade i min tur Timothy i koppel som var kladd i skumgummi och sag missnojd ut.
Det var nagon i klassen som hade hort en tjej prata i telefonen dagen efter. Hon hade pratat om mig, varsta imponerad. Oh, there are theatrestudents here! One of them was dressed out as a dog and everytime when she passed me she was trying to bite me!
Och killen fran Cypern kallar mig for The Dog. Oh, so you were the dog, right?

Ikvall har jag och Tina dragit ett varv pa stan. Jag at pa Kentucky Fried Chicken, varfor finns inte det i Sverige?? Hur gott som helst... Vi var lite runt pa varuhus och smabutiker.

Nu ar det helg. Tror det blir Italien och San Remo imorgon. Men den som lever far se.

Kommentarer:
Postat av: Mam och Pap

Hallå därborta i Nice,
det låter som om ni har riktigt kul, passa på !!!
Här är allt väl, några påringningar på dörrklockan om man vill ha bus eller ge lite godis, vi ger godis för säkerhets skull.
Nu är vi på väg ner till kyrkogården och vi hälsar från er alla tre.
Jag pratade med lilla Elize i telefonen igår och hon kan säga Mona, yes !

Må så väl,
puss och kram från oss.
Vi längtar efter dig.

2006-11-04 @ 11:52:18
Postat av: Jesper

Anledningen till att vi inte har KFC i Sverige är att om man äter där oftare än en gång per år så behöver man inte ha skumgummi för att göra magen större.

2006-11-04 @ 14:29:59

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits