Fredag.

Jag brukar tänka på alla gånger jag fått andra människor att skratta. För att bli gladare.

Så gick första repveckan. Slit å släp. Kvällsrep på onsdagen satte allt i felbalans. Hade buggkurs med Christoffer på torsdagen, somnade 19:49 för att jag inte orkade göra någoting alls förutom det. Klockat. Fars tar på krafterna men det kommer bli fantastiskt bra.

Och dom dagarna jag inte pratat med Adam känns allt lätt. När jag väl pratar med honom blir jag påmind om allt det fina och jag tvingas konfrontera känslor jag inte orkat bemöta. Jag vill inte ha några andra karlar. Som det känns nu. Allt jag vill ha är den där spinkiga pianisten. Är det tryggheten jag är och nosar efter? Såklart det är.

Känner mig tjock också. Fast vi tränar varje dag. Känner mig inte så i form. Byxorna är för trånga, magen hänger över. När man var i en relation behövde man inte tänka på sånt.. Man var liksom omtyckt för den man var. Nu ska man tydligen hitta någon annan, börja om från början och bygga upp det förtroendet igen. Orka! : )

Jag har gjort bort mig ganska fatalt också. Via sms till fel person. Aj aj aj. Men det var någon som kunde ta det med ro. But still, jag menade allt jag skrev! ; ) Kort sagt, jag skulle skicka ett sms till Towe, OM en person, men istället skickade jag det TILL den personen. Ja. He he. Så kan det gå. Tips, skicka aldrig sms i nyvaket tillstånd.

Nej. Godnatt Göteborg. Vi ses imorgon.


image278

image279
Min skepparaxamen 2005 på UNF Wendelsbergs kvällscafé. Haha. En av alla tokiga kvällar som är mitt liv.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

jag har också dansat bugg med Christoffer ^^
ballt va!?

2007-04-15 @ 16:42:52
Postat av: Marie

/Marie


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits