Sär skrivning utan punkter är roligt

Stog bakom en kvinna i 40årsåldern på vagnen på väg hem idag och tjuvläste hennes sms som hon höll på att knåpa ihop. "Jag är hemma snart ska bara köpa fika bröd först PYZZ" Jag började fnissa, för jag hade aldrig i mina vildaste drömmar tänkt att hon skulle avsluta med ett PYZZ. Tack damen för att du fick mig att le. På din bekostnad.. :)

Jaha. Farsen rullar på. Vi repar, skruvar, bygger, skrattar, skadar oss och efter varje mening lägger vi på ett stelt brittiskt  "Thank you siiiiir"... Det kommer bli hur bra som helst.

Har väldigt ont i foten. Jag behöver ett par riktiga gympaskor eller nya inlägg. Eller både och.

Jag börjar mer och mer se klarheter med Adam. Vi kommer inte komma tillbaka till varandra. I alla fall inte inom den närmsta framtiden. Det är i så fall om vi möts om några år och vi inser att det ska vara vi. I nuläget är vi bästa bästisar istället. Så jag förlorar inte den här underbara människan ändå.

I helgen är det teaterfestival på Wendelsberg, massa kids som springer runt. Nästa helg åker jag till Stockholm för teaterfestivalen där. Och helgen därefter åker jag med Junis till Riga på ledarvårdskurs! OCH HELGEN DÄREFTER kommer delar av tjejgänget hit, det är spelpremiärer och final i Eurovision Song Contest! 
DÄ Ä BAR Å ÅK! 

Nu ska det lagas ris, kyckling och örtsås. Man är väl en riktig mästerkock!

ps. Säsongspremiären av Ugly Betty höll god klass och avslutades med en riktig chock. Jag skrek VA?! rakt ut i luften minst 5 gånger av chock. Det är rätt brighta författare, de har placerat så man ska tro att det var Fey som sitter i alla bandagen men istället var det Alex Meade, opererad till kvinna. Sånt jävla genidrag!!

Kommentarer:
Postat av: Josefine

Så du listade alltså inte ut det när han blev kallad Alexis nån gång förra säsongen? Men Betty äger! Snart gör även jag en bejublad återkomst på WB när jag kommer och hälsar på. Kanske joinar jag ESC, for old times' sake! Have it!

Postat av: Marie

Vi ses hela två helger på raken! Riga kommer äga ^^ PYSS ^^

2007-04-19 @ 16:53:53
URL: http://lyckliigt.blogg.se
Postat av: Jenny

YO! Du är en underbar människa!
*kramar om*

2007-04-21 @ 12:05:12

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits