Att samla på sig.

Oh no shit Sherlock. Jag har så himla mycket att berätta för er. Jag har varit ute i svängen torsdag, fredag, lördag och söndag. Och inatt har jag sovit 4 timmar. Historian om Idas rock´n´rolliv börjar här.

Torsdag. Mötte upp Loke på dagen och fikade och spatserade för att sedan möta upp honom sent på kvällen, full och arg, på The Flying Scotsman efter ÖIS nederlag. Fotboll, ja. Den högsta formen av skådespel som Loke kallar det. Jag fick honom på bättre humör, inbillar jag mig i alla fall. Jag gick ensam i natten från Gamlestan och pratade med Adam i luren hela vägen hem. Jag får en kick av sånt, att för det första - Hitta hem - för det andra - Gå ensam genom en något öde storstad. Ingen är vaken så sent på en torsdag. 

Fredag. Hämtade upp våra nytryckta tröjor till Fångad på nätetgruppen. En sväng på stan. Ensam som vanligt. Jag gillar ju det. Gick till min favorit secondhandbutik i Haga och hittade ett par döläckra herrskor. 195 kronor och det var exakt det jag hade i plånkan. Jag sa till expediten att det var ödet. För hur ofta har man exakt 195 kr i plånboken?? Jag gick med tunga kassar hem igen.
Senare på kvällen kl 22:00 så var det födelsedagsmiddag för Vickan och Robin på Staggan, Stage Door. Vårt hak. Wendelsberg. Vi har rabatt på öl och cider. Kul för mig. Well. Det var oxfilémedaljong på min tallrik och jag njöt av denna möra bit kött och alla mina älskade vänner i denna täta lokal. När jag var mätt och belåten och tillfreds med tillvaron gick jag på vinst och förlust till Gretas för att se om mina nykteristvänner var där. Och det var dom. Jag var för snål för att pröjsa inträde så jag stog utanför och fick besök med jämna mellanrum. När jag var för frusen för att stå och huttra där gick jag till McDonalds, för att åtgärda sötsuget. I kön hamnade jag bakom tre karlar, varav en av dom började prata med mig med öppningsfrasen "Jaha, vad ska du beställa då?" Han heter Lucas, 29 år och bor i Stockholm. Han var och hälsade på sin polare Marcin med ytterligare en vän, Bartek. Vi hängde tillsammans och promenerade till Ullevi Norra. Trevliga och roliga polacker. Vid Ullevi Norra hörde jag två välbekanta röster bakom mig, det var mina två överförfriskade roomies med ett överfallslarm. Som gick sönder. Och slutade inte tjuta. Haha.

Lördag. Värsta fina vädret. Men jag och Sarah skydde solen och tvättade istället. Lucas hörde av sig och undrade om jag ville komma på förfest hos Marcin. Jag sa ja. Drog över till Munkebäckstorget och hade en otroligt trevlig kväll! En flock av Marcins gamla campustjejer från Växjö kom och de var trevliga hela bunten. Efter en lång och mysig förfest drog vi in till Avenyn. På en lönehelg. Inte så bright kanske. Fett med folk. Så Marcin, Bartek, Lucas, en annan Julia och jag drog mot Tranquillo(?) för att skaka rumpa, men där var det smockat. Det fick bli Sense där det inte var en käft förutom oss. Det var härligt. Vi snackade och trevlade oss rent allmänt. Och så var klockan 03:30 och Lucas fick sova över (no hankypanky alls, utan en vänskaplig affär helt fri från snusk).

Söndag. Fikade med Linnea och Julia och kvalitetsumgicks i någon timma, sedan åkte jag och Linnea till Olskrokens ICA för att inhandla min kvälls läckerheter till Teaterfesten. Oh, boy, vilket party! Det kommer nog ta mig en hel blogg att skriva om den festen, så jag låter det vara, skaffar mig lite distans och skriver om den snart... :)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits