Om att vara dum i huvudet.

Jävla hemtenta. Jag vill bara slå, jag är så otroligt frustrerad. Den ligger här bredvid mig och skrattar rått. Jag blir förbannad på systemet, att jag ska skriva en jävla massa sidor bara för någon annans skull. För så känns det, att jag inte gör det för min egen skull utan för någon annans. Hur motiverande är det att skriva en massa som inte ger något? Det är något som är fel på det här systemet...

Jag hoppas på att kunna ta något poäng under kursen så jag får studiestöd i vår också. Jag har pratat med folk som i våras tog 5 poäng och fortfarande får studiestöd. Länge leve CSN! Annars skulle det vara kört för alla dumhuven som mig som inte fattar ett skit! Leve oss intelligensbefriade!! Låt oss få stanna på universitetet!!

Kommentarer:
Postat av: Moa

Jag tog 7 poäng en termin, men de var snälla och sa att om jag tog 12 nästa skulle jag få tillbaka CSN =)

Postat av: jenny

Jag vet hur du känner dig! Jag har filosofiprov imorrn å de e så jävla svårt å jag har ingen alls lust att plugga så nu sitter jag här å funderar på att hoppa av hela jävla kursen bara för det!
Hade historiahemtenta (på komvuxnivå men svår ändå) förra veckan som jag bara sköt upp så länge jag kunde tills den bara rann ur mig i panik. Jag jobbar verkligen bäst under press. Pluggar som allra bäst dagen innan allt ska va klart.
Men hur som haver så vill jag hoppa av skolan ca varje dag.
Du låter ärligt mer taggad på studentlivet än på själva studerandet du. Kan förstå dig, för du e ju redan teaterpedagog med stadgad yrkesframtid!
Puss

2007-09-30 @ 11:15:51
URL: http://leno.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits