Hypnotiserande.

http://www.youtube.com/watch?v=tKh86kOoiWQ - Jag kan inte hjälpa det, men nu är det The Carpenters på repeat. Det är något nästan hypnotiskt med den här låten. Så himla söt, kan vara för att den är med i Simpsonsfilmen och det är Marge och Homers bröllopslåt. Just orden "why do birds suddenly appear, everytime you are near" är så himla vackra på något myko sätt.

Jag måste sluta bli besatt av människor jag bara träffat en gång. Nu kommer jag på mig själv med att tänka på dalmasen flera gånger om dagen och kolla facebook var tionde minut. Jag funkar nog så, att jag går upp helt i någon med mitt fulla intresse till en början, men tröttnar och glömmer ganska fort (särskilt fort om inte intresset besvaras). Så är det med musik också, jag lyssnar sönder låtar. De ger starkt intryck de första hundra lyssningarna, sen är jag klar med dom. Hu. Det låter så hemskt. Att jag lyssnar sönder musik och tappar intresset för människor fort. Kanske det är den inte så charmiga sanningen om mig själv?

Idag blev vi filmade på retoriken när vi höll tal. Jag tyckte det gick bra. Men när vi fick se på bandet sen la jag märke till att jag hade en lite stor t-shirt på mig. Så när jag böjde mig framåt över datorn... Ehm. Boobs on tape? Jag visade tuttarna för halva min klass. Eller, så farligt var det inte, men ändå. Jag vet hur man fångar intresse hos en publik! Moahahahaha!

Kommentarer:
Postat av: Alexandra

Godnatt

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

läskigt att bli filmad när man håller tal :/

2008-04-08 @ 22:49:05
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Amanda

tits on toes babe!:P vad var det jag sa, bröst överallt..

2008-04-09 @ 11:34:57
URL: http://nellezoon.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits