Längtan efter våren.

Så fort solen är framme känns allt mycket lättare. Det är underbart att stå vid sin franska balkong och borsta tänderna, samtidigt som man drar in en stor nypa vårluft. Springtime!

Igår såg jag på Anna Pihl, det var lagom lättsmält på en måndagkväll. Nu lyssnar jag om och om igen på introlåten - 
http://www.youtube.com/watch?v=ldKVwH94Z-Q&feature=related.

Igår hade vi basgruppsmöte hemma hos mig. Vi åt våfflor med sylt och glass. Jag gillar verkligen mina boys i grupp 4. Idag ska vi hålla egoföredrag för varandra och grupp 3. Jag tränar och klockar. Det känns grymt konstlat att hålla ett tal om sig själv! Jag måste hela tiden tona ner mina dramatiska drag och lägga allt på en naturlig nivå.
Så hade Junis teaterkommitté telefonmöte med mycket teknikstrul. Men allt vi pratade om kändes bra, det har löst sig med massor. Nu väntar det roligaste på hela året, teaterfestivalerna! Jag ska till Stockholm och Umeå. Det får räcka med två av tre.. ;)

Idag är det första april. Då får man skämta med varandra. Har kollat igenom helagotland.se och gissat vad som är lögn. Sen kollade jag aftonbladet.se och hade mycket svårare att se skämten! Man hoppas ju att händelsen i Arboga är ett dåligt aprilskämt, eller att oroligheterna i Tchad ska mynna ut i ett "april april". Man kan alltid hoppas.
http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3433267
och
http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3433445
Dom har humor på den där ön jag kommer ifrån.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits