Att påminnas om en gammal goding.

Julia lockade med mig på Friskis med ett "det blir ju ditt sista pass som 22åring!". Kunde jag motstå? Aerobics. Efter en heldag dans med elever. Lite trött i mucklerna nu. Efter passet lyssnade jag på musiken som spelades inne i Säve lilla. En grupp gymnaster tränade och den här låten spelades bland en massa onehitwonders: http://www.youtube.com/watch?v=GLt_g3W57gs - kommer ni ihåg? Det är en väldigt käck låt, precis som jag. Om jag var en låt... Men är inte textraden "I'll show you mine if you show me yours" en aningen suspekt?!

Känns lite vemodigt att vakna ensam imorgon. På min födelsedag. Hade varit fint att vakna till en kram och en sång. Även fast takt och ton påstås saknas.. :) Men idag gick en av mina önskningar i uppfyllelse - jag fick en Ja må hon leva i bassymfoni! I matsalen tog Micke P ton och en domedagsklingande hyllning till min födelse fyllde ljudutrymmet. Jag fick glädjefnatt. Det glädjefnattet höll i sig resten av dagen och jag fick se ett skitbra genomdrag av mina elever. Dom imponerar på mig varje gång vi möts! Sanslöst! Ni måste komma och titta på dom, fredag 12/12 kl 18:45 på Rondo! 20 kronor och ni får uppleva vår fantastiska skapelse!

Min sista kväll som 22 år. Hepp. Så ska jag minnas den - 90talsromantik, träningsvärk och ensamhet. Undrar vad mitt 23:e år har att erbjuda, förverkliga, möjliggöra, synliggöra, problematisera, älska...?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits