En gång i månaden.

En gång i månaden är jag villig att skriva mitt testamente. För då tror jag att jag ska dö. It's spelled M-E-N-S-V-Ä-R-K. Nu sitter jag med mina sista krafter och författar mina odödliga ord. För visst kommer min blogg bli ett virtuellt monument när jag har dött av krämpor?

Vilken tur att jag har mitt knark, Orudis heter det. 100 mg ketoprofen tre gånger om dagen vid mensvärk. Halleluja!
"Vid menstruationssmärtor sker en stor utsöndring av prostaglandiner som ger kramper i livmodern. Orudis minskar prostaglandinhalten varvid krampen och den medföljande smärtan lindras eller försvinner helt."

Jag kan bli lite orolig ibland. Här har man haft mens sedan 10års ålder, och ska ha det till klimakteriet. Tänk om man inte kan få barn? Tänk om det bara har varit a waiste of time and unneccesary pain? Då blir jag fan förbannad.

Och så skiner solen. Det är underbart väder och jag känner mig som Bart när familjen Simpson har köpt pool och Bart har brutit benet. Han blir bitter och galen på sitt rum och tittar på alla som har så roligt utanför genom sin stjärnkikare... Fast jag har ingen kikare. Or do I? :D

AJ SOM FAN. There, I've said it.

Ett plus är dock att jag har tid att sitte inne och plugga. Elecutio, eller språkdräkt. Hur bilderna i språket får betydande roll och att ordet sarkasm betyder "att bita sig i läppen av vrede". Retoriken är intressant.

Nej, nu klarar jag inte mer. Nästa anhalt, golvet eller sängen. Lägga mig ner och vilja dö. En gång i månaden.

Kommentarer:
Postat av: vickan

Hej Ida! Ah var du 10 bast!! tänk på hur många kids du skulle ha om du avlat ett om året fram till nu. Jag var elva bast ( oxå jättetidig ), och jag skulle ju nu då ha en skock på snart 14 ungar, det du! Och förresten, du läser precis en blivande LINA på astrid Lindgrens värld! JAG HAR FÅTT JOBB SOM SKÅDIS DÄR! hahaha! :D

Postat av: jenny

Vad var detdär för nån PIK? En länk till helagotlands urusla reportage om hur vi nyblivna mammor ska göra för att fort som attan bli smala igen så de nyblivna papporna vill ligga med oss! Jag TRAMPADE på det när jag såg det i tidningen!
USCH! Bofride som brukar va så bra annars!
puss

2008-02-12 @ 20:18:00

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits