Om att lyssna sönder låtar.

Mina grannar måste hata mig. Jag lyssnar på samma låtar om och om igen, tills jag tröttnar. På hög volym. Men det är ganska ljudisolerat här tycker jag. Just nu lyssnar jag sönder Hairspray soundtrack. Nyversionen. Med snygga Zac Efron. Jag spår honom en lång framtid som flickidol och musikalare. Jag har faktiskt inte sett orignalet av Hairspray, shame on me. Jag som gillar John Waters. Cry baby är ju en så jävla bra film! En av Johnny Depps höjdare.

På tal om Johnnys höjdare, snart kommer Tim Burtonfilmen om Sweeney Todd. Barberaren med hämnd och mord i sinnet. Jag vet hur det kommer bli. Jag ser den på bio, säkert sent på kvällen, sitter skiträdd genom hela filmen men njuter av Tim Burtons värld, går ut från bion och känner mig kaxig att jag klarade av det, kramar sönder kudden alternativt Andreas på natten då jag ser Johnny överallt som vill skära halsen av mig. Jepp. Jag känner mig själv rätt bra.

Igår gjorde jag den lilla tabben att överträna. Först ett pass som heter Puls, en massa med folk som springer runt i en gympasal och gör lite övningar för hela kroppen. Ett bra pass, men asjobbigt. Sen väntade jag en timme på Svettis för att lira lite basket. Det är ungefär 4 år sedan jag slutade. 4 år är en lång tid. Det var jag och 5 grabbar. Vi körde lite 3 mot 3 på en korg. Och jag orkade inte ett skit. Hade kört slut på mig på Pulspasset så det kändes mest som att jag tittade på. Så pinsamt. När jag gick efter en kvarts spel sa jag nåt i stil med "nästa gång kanske jag inte ska träna innan". Jag vet inte om jag kommer gå dit igen. Kanske ska jag lämna basketen i puberteten där jag lämnade den? Nu gillar jag mer vuxenaktiviteter som aerobics och dans. :) Men åh vad jag redan känner resultat! Hälsosam, here I go!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits