Rätt låtar vann!

Yes! Mina favoriter vann schlaget ikväll. Detta firades med att gå till Etage, lyssna på pinsam och intepinsam kareoke och bugga lite. Skön kväll. Det är skönt att vara såhär fri. Nu har jag ju cykel också så jag kan åka var som helst! Det var faktiskt kul att bli lite halvt uppraggad också. Känna att jag fortfarande har det! :D För jag var snygg ikväll. I min orangesvartprickiga kjol med matchande pannband, svart tajt långärmad tröja, svarta strumpbyxor och svarta stövlar. 60talsbruttan. När jag buggade med Kristian stog två äldre män och tittade på, sen kom de fram och ville överösa oss med komplimanger. Bland annat tittade en av männen mig i ögonen och sa "Du är helt otrooliigt snygg!!" Jag blev lite generad och gömde mig bakom Kristian. Tror han kände igen sig i min outfit, det var nog hans epok.. Jag kanske såg ut som nåt av hans gamla Nalen-ragg! HAHA.

Kommer hem, sätter mig framför datorn och facebooken, tittar på folk... Hamnar i bebisträsket, alla dessa bebisar vars föräldrar jag har en relation till... Det är Livia, Nike, Holly, Benjamin... Balla namn på bebisarna. Och jag kommer på mig själv med att bli avundsjuk. Jag tittar på deras bilder och längtar så mycket efter egna barn. Men det blir det inte än på ett tag. Jag är inte där än. Men jag har mina favoritnamn. Vågar inte publicera med risk att någon snor dom, det är min mardröm. Att någon norpar mina barns namn! :) För jag vill ha namn som jag inte har någon relation till. Jag känner ingen som heter dessa namn.

Fick veta idag att min kusin ska ha barn. Ännu en Thailandsunge! Way to go, Jenny! :)

Förresten, jag har inte skrivit något om Stockholmsäventyret i fredags. Det får jag ta imorgon... Söndag, vilodag? Pyttsan. Jag ska på aerobics!

Kommentarer:
Postat av: Failures

Sovgott,
ha en bra natt!

Postat av: Anonym

I love Europe lalalalala

2008-02-10 @ 01:33:04
Postat av: u

Bra, håll på namnen, jag gjorde misstaget att säga att jag skulle döpa min son till Gabriel, och nu är jag moster till en Gabriel och inte mamma :( :P. haha men han är iaf lik mig :D.

Jag gillade inte Christer :P jag gillade Andreas Johnson- Zlatan - killen ;) och pudlarna :P

2008-02-10 @ 11:06:42
URL: http://browneyedgirl.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits