Tenta och krogragg. (Mamma, du kanske inte vill läsa...)

Så var den avklarad. Tentan på Retorik grundkurs. Det känns bajs. Skit. Piss. Tror inte jag kommer bli godkänd. Men så säger jag varje gång.

Sedan var det dags för dans. Mitt disträa huvud kom väl till pass och jag gjorde koreografi utan att tänka, då går det bra. Kändes skönt att sätta vissa steg och kunna ge mer attityd.

Efter dansen skyndade jag mig till Svantes för tentafest med klassen. Vi åt och njöt av god mat och skrattade mycket. Sedan bar det av mot Snerkes och deras dansgolv. Det var en kväll med riktigt drag och jag svettades i mängder, dansade lustigt och tog ut svängarna med mina kursare. Redan på Svantes ville en kursares kompis diskutera min nykterism. Det var roligt för han kunde inte riktigt förstå varför jag valt bort alkohol och jag kunde leverera one-liner på one-liner för att driva med honom. Sen på Snerkes ville han dansa nära. Det ville jag också. Så vi dansade och lämnade varandra, dansade och lämnade varandra upprepade gånger. Mot slutet var det mer närgånget. Han verkade vilja hångla men drog sin undan bara efter några sekunders tungmöte. Detta upprepades några gånger och han sa saker som jag inte riktigt förstod. När jag skulle gå stod vi och höll om varandra och såg varandra i ögonen, lite ögonkontakt för att försöka förstå vad den andre vill. Då ringde hans telefon. Oj, det var visst hans flickvän. Suck. Jag blir så trött på män. Män är djur! Snoppdjur! :)
Men det var trevligt så länge det varade. Han hade sån respekt för mig, det sa han upprepade gånger. Och Björn, min favoritrepliklevererande kursare, sa till mig att jag hade en personlighet stor som en koloss (?) och att jag alltid verkade så närvarande. Att det märks när jag är med. Det var väldigt fint sagt av honom.

Jag kan inte hjälpa det, men när jag raggar på krogen så känns det som att jag utnyttjar de män jag stöter på. För oftast är det fulla killar på krogen. Fulla människor är inte kapabla till att fatta beslut de inte ångrar dagen efter, som jag har fattat det. Jag känner mig alltid som den fula tjocka tjejen som desperat försöker ta sin chans när killarna är plakata och som viljelösa dockor följer de mina nyktra och målmedvetna steg.. Nykterismens baksida, krogragg är uteslutet.

Kommentarer:
Postat av: Moa

Du är INTE den "fula tjocka tjejen"!!! Hur kan du skriva nåt sånt?! Teaterida is a sexy hottie! :-D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits