This kiss.

Missbruk av låtar just nu. Faith Hill - This kiss. Six pence none the richer - Kiss me. Genomgående tema? Även en del Missy Elliot, så som She's a bitch och Ching-a-Ling samt klassikern All 'n my grill.

Nu har jag fått klartecken på mitt ämne till den stora essäuppgiften på Att skrivakursen. Jag ska skriva om Eurovision Song Contest! Haha! I ett historiskt perspektiv och om den demokratiska inrättningen det faktiskt är. Det ska bli roligt att ägna påsken åt det!

På måndag åker jag hem. Jag längtar efter att få landa. Har tänkt en del på när jag varit som lyckligast och tryggast i mig själv. Det var nog det året jag jobbade på Donner. Det ska bli en lättnad att få landa. Göra det jag verkligen vill. Undervisa. På världens bästa skola.

Uppbrottet med Andreas har lärt mig mycket. Inget jag vill ta här, det är för privat. Vi tog en fika igår som gjorde ganska ont i hjärtat. Jag ska aldrig mer bli ihop med någon, girls like me should come with a warning. Jag är för omogen för förhållanden. Det har jag visat prov på det senaste åren.

Jag mår inte så bra just nu. Men det är överkomligt. Stressrelaterat. Jag vill bara hem och landa.

Kommentarer:
Postat av: Per

Woohoo, jag hjälper dig med din essä och du hjälper mig med min C-uppsats? ;)

Postat av: misan

Om Per fixar ditt plugg så får väl jag hjälpa dig med ditt privatliv. Du är så välkommen till vår soffa och vräka i dig godis. =)

2008-03-14 @ 16:03:29
URL: http://misansblogg.wordpress.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits