VÅFFLOR!

Imorgon är det våffeldagen. Jag ska svulla som jag aldrig gjort förut.

Jag har tänkt på min blogg på senaste. Har kommit fram till att den borde ha ett bästföredatum. Så när jag kliver på mitt jobb i höst, kommer nog inte raukan.blogg.se finnas längre. I alla fall inte i sin nuvarande form. Därför att jag kommer bli en mer offentlig person. Jag vill inte att mina elever ska kunna läsa om mig på det här sättet. Och allt har ett slut. Det kanske är dags att runda av.

Långfredagen. 14 Wahlgrenare hemma hos oss. Det var livat i holken kan man säga. Påskmat och massa bus med 4 kusinbarn, Herman, Harry, Haley och Stina. Och ett syskon i Matildas mage till Stina. På kvällen var det filmkväll med UNF. Vi såg den moderna Bondrullen Casino Royal och hör och häpna, den var inte så dålig. Mads Mikkelsen spelade skurk som jag fick sympatier för. Annars var det en sedvanligt galen kväll med UNF.

Lördagen var fullspäckad. Lunch hemma med mormor och morfar, sen en fika hos Jenny och Livia på hennes 1årsdag. Sen tillbaka hem för efterrätt. Och som om inte det var stressat nog så stack jag på förfest till Henrich på kvällen. Men sunt nog åkte jag hem när pojkarna begav sig ner på stan.

Söndagslunch med Bella och Maria på Bageriet på Stora Torget. Tittade med stor vördnad på S:t Karin ruin när hon sakta dekorerades med snö. Hon är allt bra fin i alla väder. Tjejerna och jag hade bra samtal och så kom Linnea Tagg förbi en sväng, suktande efter kaffe. Vi planerar att koka ihop något teatrigt i höst. Det händer saker.

Och nu är jag här. I Uppsala igen. Och känner mig sådär lite melankoliskt malplacé. Vad gör jag här? Fortsätta med studier jag tappat lite intresset för? Längta hem? Nej. Jag vet var jag vill vara. Och det känns rätt.

   
   
Så mycket barn. Så mycket tid. Stina i grönt brukar annars vara linslusen men hon satt aldrig still! Förutom ett Kodakmoment.

 
Det blev lite lek med UNF. Resten hittar ni på burken.se.

    
Livia 1 år! MILF-Jenny och XS-David tog emot och bjöd.
Flygvärdinnan Elsa kom också. Livia ska tränas till hemmafru-VM.

   
Påsklunch.
   
Mormor tränar på att ta kort. Inte så tokigt!

          
Eh. Hos Harder.

   
   
Tyvärr vissa mörka bilder, men kompenseras med väldigt fina motiv!

Och ja, jag gillar min nya skjorta väldigt mycket.. :D

Kommentarer:
Postat av: jenny

Vilka fina bilder! Särskilt det där fina barnet som fyllde 1 år! TUSEN TACK för presenterna käraste! Går ännu å klurar på vad jag ska köpa till Vaginan! Kändes dock lite kort att ses, Ida Wahlgren need ensamtid med känns de som, så man får skratta ordentligt!
Jag vill va med på "nått teatrigt" i höst! Jag kan oxå spela teater! Jag kan va nån gammal tant eller nått. Eller en kaktus kanske, bara jag får va med!
puss&kram

2008-03-25 @ 20:55:33

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits