Sand i knäna.

Här tycker man att man jobbar på så bra, tränar flera dagar i veckan, känner sig starkare och smärtare än vanligt. Så ska knäna säga sitt också. När jag böjer knäna eller sträcker ut låter det som om jag har grus eller sand därinne. Det låter värre än vad det känns. Faktiskt. Men får nog ta det lugnt med stötdämpningen och tvära kast. I förebyggande syfte.
Det är fantastiskt med Friskis. Bilden av hur 60 glada damer kniper stjärten till Eminems Ass like that kan nog aldrig suddas ut. Hur mycket jag än vill.

John Mayer har kommit tillbaka i mitt liv. Köp Room for squares. En väldigt bra platta.

Mina musikteaterelever gav så himla mycket tillbaka idag. Man märker att något har hänt. De ser sammanhang på ett annat sätt och vill vara delaktiga i processen. I love them so much!

Tanken är att jag ska till Stockholm/Uppsala i helgen. Men jag vetifan om pengar eller tid finns. Vill ju gå på sittning med mina boys Henrich och Krille och gå på teater med mina syskon!! But money makes the world go around. Och det börjar dra ihop sig för föreställning för mina elever. Fokusera - för att prestera.

Nu tar vi en macka på det här.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits