Det skulle bli mer fart på bloggen...

... om man fick lite fler kommentarer. Julia, Amanda, Andreas, Emma, Gunilla, de senaste kommentarerna, tack! Var är resten?

Lutar mig tillbaka i min datastol, kommer på att det inte är en stol utan en pilatesboll, ramlar av och klättrar upp igen. Jag är lite trött efter storstädning som inte är klar än.

Känner mig liten och ensam när det mullrar utanför fönstret. Nästsista natten i frihet. Det vill säga i min lägenhet. Sen blir det mamma och pappa i två-tre veckor.

Johan Persson, din välklädde kommunist, vilka fantastiska barn vi skulle få! Jag skulle sjunga musikallåtar som vaggvisor och du skulle sjunga Balladen om Ho Chi Minh, den evighetslånga varianten. Våra barn skulle bli skärpta, feta och skratta högt! Schlagerbögskommunister. Jag borde ringa dig nu, men inser att du förmodligen sitter på Arken med resten av Nördhörnan och diskuterar vilket tillhygge som bäst lämpar sig till att döda en zombie eller vilket datum invasionen slår till. Jag ringer dig senare!

Kommentarer:
Postat av: julia

skyll inte på oss läsare ;)

undrar om du är vaken nu förresten. borde slå en signal! PUSS

2009-08-29 @ 09:51:12
Postat av: Johan

"När hon sen ska vyssjas, ja då blir väl ritualen

att man går omkring och nynnar Internationalen"



Som Euskefeurat sjunger

Postat av: Emma

jag lovar att bättra mig ;)

2009-08-31 @ 21:49:54
Postat av: Elli

Jag håller med. Det är roligare att skriva när någon kommenterar. Inte bara att se att de varit inne utan också bekräftat! Jag håller med fullständigt! =)

2009-09-07 @ 10:04:45
URL: http://sphynxen.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits