Vad är väl en dag på stranden?

Tofta strand var ganska folktom idag. Linnea och jag fann mycket plats och vi spelade strandtennis och promenerade sådär som man gör sommarens sista stranddagar. Någon hade tagit sig tiden att göra sandskulpturer. Draken utan vingar/Den stora krokodilen fick oss båda att häpna. Vilket bygge!

I Stockholm, på bussen till Cityterminalen, började en äldre dam att prata med mig.
 - Vilka fina skor du har, är det textil eller sammet?
- Sammet... 
- Jag tänkte väl det, har du köpt dom här i Stockholm?
- Naj, i Göteborg faktiskt...
- Göteborg... Det får jag säga till min svärdotter... Hon går jämt i höga klackar, hon är 38 år, hon säger att man får så snygga ben i det! Men jag ser ju att du har både snygga ben och fötter, och du har inga höga klackar! Man ser sånt när man blir äldre!
Sen gick hon helt odramatiskt av bussen och lämnade nog inte bara mig med ett leende på läpparna.

På båten hem satt jag med en kvinna och hennes två söner. Vi satt bredvid varandra på båtbussen redan i fredags och jag tänkte redan då att de verkade vara en charmig familj. Nu började vi prata. Och prata. Nästan hela båtresan. Minsta killen sa efter en kvart: "Ska ni bli kompisar nu, mamma?" Och ja, det tyckte vi. Jag fick hennes kort, hon är 40 år och har egen frisörsalong i Hemse. Tänk vad världen är underbar när man kan få en ny vän på Gotlandsbåten. Jag får ta bussen ut till Hemse någon dag innan jag åker ute i vida världen.

  
  
 
Alla korten är tagna helt utan att vi kunde se på skärmen för att solen var så stark.
Så allt är mellan tummen och pekfingret. Rätt lyckat säger jag.

Kommentarer:
Postat av: jooools

HÄÄÄÄRRRRLIIIIGA sommarbilder - verkligen vackra. 2 vackra tjejer, en vecker strand, veckert ljus...kan inte bli nå anat än VRÅLVECKERT :)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits