Jippe, jag blöder!

Äntligen! Dags för helvetespain. Jag blöder och jag är så glad att kroppen funkar! "JAG ÄR KÅT, GLAD OCH TACKSAM ! " Nästan så pass. Jag är så glad att jag är back on track, i funktion och redo att ta smärtan that comes with it. Yeehaa!

Igår blev lite kulmen. Pratade med en vän på dagen som egentligen inte gjorde mig ledsen med sitt ställningstagande, men jag var inte i stånd att tänka överhuvudtaget, så jag blev mest trött på intryck och pressen ATT tänka. När jag kom hem grät jag i korta intervaller och blev av med lite tryck. Satte mig framför tv:n och stirrade apatiskt på den i nån timme, tror jag såg dubbelavsnitt av Scrubs. Det blev Räddning 1. Valde bort musikalrepet. Tyvärr. Jag tycker inte om det. Ringde upp en gammal vän som pratar skånska. Vi såg varandra på webcam och han fick mig att le och skratta och framförallt - vara mig själv helt villkorslöst. Räddning 2. När klockan närmade sig 21 kände jag mig påfylld av liv och med stapplande steg tog jag mig ut på cykeln i kylan och i nytvättade jeans kämpade jag mig till Fenix. Väl i dörren, som jag misstänkte, såg jag bara elever överallt. De gav mig energi som vanligt och jag tycker om dom. Så var det dags för Movits... Come on katten, det svänger! Jag blev väldigt glad att jag orkade mig dit. Räddning 3. Fick se min framtida karl live. Han är så preppy och fin och tycker om ön! Efter spelningen skrev jag en lapp till honom och min elev Axel fick agera sändebud.

Får jag chans på dig?
(Min pappa kan fixa ett hus i innerstan till oss)
Ruta 1        Ruta 2            Ruta 3
JA                JA...                 JA...?

Plus mitt telefonnummer. Ja, jag har humor. När jag skulle gå ville jag tacka för spelningen, så när jag ska gå upp för trapporna möter jag HAN, Johan Jivin'.
- Hej, jag skulle bara vilja tacka för en bra konsert!
- Varsegod..
- Ehm.. En elev till mig gav dig en lapp och... eh.. *här kommer de andra två och lyssnar också, dom skrattar alla åt lappsituationen* JA, du kan ju svara nån gång när du bestämt dig!!!

Så nu väntar jag på ett Ja, så jag kan ta med han på svåra poseiläsningar och klia han i skägget då och då!

Nu ska jag genrepa mitt pass, knarka lite Orudis och äta lite lunch. Vattengympa x2 i eftermiddag. Under massiv kramp i livmodern. Jag är en superhjälte. Annat vore konstigt.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits