Om en av de viktigaste dagarna i mitt liv.

Sista föreställningen - Sagan om Allis. Det känns som om alla föreställningar innan har varit genrep. För idag gäller det. Idag är en av de viktigaste dagarna i mitt liv.
Sista föreställningen, allt är draget till sin spets. Vi är trötta, vi har sålt vår själ och familjer är på plats.
Mamma kom igår, och några timmar senare även syster Pernilla och hennes Fredrik.
Jag har sovit tio timmar. Jag har drömt för mycket och hjärnan känns pressveckad och sprängfylld på samma gång. Det går inte att förbereda sig. Hur gärna man än vill så går det inte att förbereda sig på det som komma skall. Noras familj kommer. Dom som sagan till viss del handlar om. Morfarn som förgrep sig på henne kommer inte. Det hade varit sjukt. Men familjen...
Idag är en av de viktigaste dagarna i mitt liv. Min mamma är här. Då finns det inget jag inte klarar av.

Kommentarer:
Postat av: Mam

Gullhjärta, hoppas det kändes som om mamma var till stöd för dig. Du ska veta att modershjärtat klappade stolt när du stod där på scenen och du genomförde din roll som en tindrande stjärna och din sånginsats var lysande, pappa och storebror Per skulle ha varit med. Alla var berörda och storasyster Pernilla som satt intill mig var så berörd, likaså hennes Fredrik.
Ni var alla fantastiska med tanke på produktionens svåra tema, Nora kunde känna sig trygg med att ni på ett innerligt sätt fick fram hennes budskap.

Tack för fina dagar, jag hade kunnat stanna längre.
Ha så kul med dina vänner denna vecka, snart kommer pappa och hämtar hem dig för ett välbehövligt sommarlov.
Puss och kram från Mam

2006-05-29 @ 15:59:01

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits