Löjligt.

Det går löjligt bra. Vi har fått neka hundratalet människor att komma in för att det är fullt. Föreställningarna är magiska. Ensemblen är sammansvetsad och det på bara en veckas gemensamt arbete. Låter det för bra för att vara sant? Det är sant. Jag hade inte kunnat drömma om att det skulle gå så bra. Men det gör det.

En föreställning kvar. Lördag 9/8 kl 21:00. Kom och kom i tid. Kön började ringla 20:20 och när vi hade släppt in så många vi kunde hantera fanns lika många och mer som bildade en lång kö upp mot G:a Masters. Otroligt.

Jag vill visa det här för hela världen, så världen, kom och titta! Vi är här nu, och sista chansen att se är på lördag!

Kommentarer:
Postat av: biffen

Fan vad du är grym Ida!!! Jag skulle gärna komma och se! fan att jag är upptagen på lördag.

Skulle vara kul att träffa dig också. Min mobil är trasig, så jag har inga nummer längre. eller bilder. inget... (det går att läsa om på min blogg)



Ha det fint! Kramar om

Postat av: Lilltanten

Tack för din kommentar på min sida. Vad roligt att det har gått så bra. Under vår semester på Gotland, och i Visby, läste vi om din föreställning och blev jättenyfikna. Men vi var några av de sorgsna själar som inte fick plats. Hoppas verkligen att föreställningen visar någon annanstans eller att vi kan ta oss till Visby nästa sommar, om ni spelar där igen. (Vi stog en stund utanför grinden och kikade i iaf och gillade vad vi såg!) GRATTIS från före detta Landvetterbor!

2008-08-10 @ 22:31:09

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits