Om att komma hem 03:30.

Inatt var jag ute med brudarna. Vi började med att vi satt och snackade hos Emma, dom drack vin och vi fnissade hysteriskt. Sen cyklade vi nerpå stan, jag skjutsade Isabel. Hon pratade oavbrutet om hur jobbigt det måste va att umgås med fulla personer, att det är det värsta som finns. Och jag har mina tekniker. En av dom är den jag använde mig av inatt, att bli på något sätt "skenfull". Dras med av stämningen, utan att dricka, och bli sådär dryg man bara kan vara i den krogmiljön man frivilligt  vistas i.
I krogkön sjöng vi sånger och skränade ordentligt. Jag och Isabel skapade oss en teori om hur vi skulle hålla ihop resten av kvällen, genom att hålla tag i varandras arseln. När vi pratade om detta släppte jag förbi en söt kille i kön så han skulle hamna med sina polare. Isabel och jag drog med oss den här killen i vårt skämt, att vi hade patent på den här idén och senare under kvällen när vi träffade honom igen så fick han veta att hans arsle också blivit patenterat by us. Han tyckte nog att det va rätt skoj. Kvällen förflöt och vi dansade oss svett i alla rummen på Munken, schlagergolvet, vinylbaren och resterande. Brudarna.
Mot halv två snåret gick jag till baren för vatten. Där stog killen, Oskar, och vi började snacka. Om allt möjligt. Hans polare kom fram till mig, tog en hand om mitt ansikte och sa "Iiiidaaa, va söjt du är!" Oskar knuffade bort honom och vi flabbade. Vid presentationen hade jag helt fått för mig att killen hette Malmenfelt. När vi sedan började prata om var vi kom ifrån började det bli knasigt. Han frågade:
- Var bor du?
- Visby.
- Ja, men var?
- På Terra Nova.
- Skojar du? Det gör jag med!
- Va? Vart då? Vilket område?
- Sömmerskan.
-VA?! Det gör ju jag med! Vad sa du att du hette nu igen?
- Oskar Palmenfelt.
- Hahahaha! Vet du om att jag har gått i samma klass som din brorsa August i 6 år?

Världen är liten, Gotland är stort. Det här blev den stora grejen såklart. Vi slog följe hem och pratade politik den mesta vägen hem. Det var värsta skumt! Men himla kul! När vi skildes åt sa vi att vi kanske ses i krokarna, haha. Han bor typ en parkering ifrån mig. Han skulle hälsa August. Haha.

Kommentarer:
Postat av: julia

tack för en uuuuunnnnddddddeeeerrrrbbbbaaaaarrrrrr kväll! hade kanon kul - inte sista gången!
pusspuss


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits