Lena Philipsson.

Hon släppte en platta 2005 som heter Jag ångrar ingenting. Efter hysterin kring Det gör ont. Det är en riktigt bra platta. Särskilt den här låten;Har tackat ja till två nya couchsurfare i helgen. Kommer inte hinna se dom så mycket. Men jag kunde inte säga nej till grabbarna. Benoît från Frankrike och Greg från England. Ska bli spännande att se vad de är för snubbar.

Soffsurfare.

Swatika och Alex. Så heter mina första couchsurfinggäster ever. Det var en bra första upplevelse. Båda är beresta även fast de bara är 22 år. Så nu har jag någonstans att bo infall jag vill till Wales eller Dehli. I början upplevde jag det som stelt och jag trodde att jag inte skulle orka umgås så påtvingat med någon, men när de åkte i morse kändes det som att två vänner försvann. Konstigt vad en helg kan göra.    
Alex och jag försökte skrämmas i S:t Karin.

      
Earth hour firades på Effes med vegetarisk buffé, afrikanska trummor, folkmusik och Nils-Erik.


Heja Henrich!

Min vän Henrich Harder tävlar i Raw Comedy. Han måste vinna! Du kan hjälpa till genom att skicka ett sms med texten OAS3 HEINR till 72500! Det kostar 6 kronor och du hjälper en tysk!
Tävlingstiden tar slut ikväll så hurry hurry!! ANNARS KOMMER JAG INTE UPPDATERA MIN BLOGG PÅ FLERA MÅNADER!!

http://www.openingact.se/event/rawstockholm/contenders 

Kärlek är...

... när man ser ett av skolans lärarpar vara fina mot varandra. Hon är gravid och han bär hennes böcker, projektor och väska till hennes lektioner. Klappar på henne. Klappar på tredje-gången-gillt i hennes mage. Samuel hjärta Meg.

... att sitta i esteternas lärarrum och be en kollega, Christine, om hennes favoritschlager. Vi lyssnar på Sveriges bidrag 1973. Nova - You are summer you never tell me no. Blir lite lycklig av att det var en kvinnlig dirigent, känns lite ovanligt tyvärr. Jag väljer en favorit, Tommy Körberg - Judy min vän 1969. En av världens bästa röster.

... personalfesten i fredags. Så jävla galet.

... att våren är här.

En annan helg.

Att repetera musikal fyra dagar i rad ger djup. Och träningsvärk. Nu ska man bara nöta tangon, sen kan jag frusta som en tjur och skrapa hovarna i dansmattan.

Har känt mig lite konstig senaste tiden. Tror jag är väldigt trött.

Firade min farbror ikväll, som fyller 65 år. De blir inte yngre, de vuxna i mitt liv.

 
Och min bror kom hem några dagar.

 
Såhär ser det ut när man tittar ut genom mitt fönster dårå.

 
 

 

  
Och här bor min farbror och hans fru.


Sporadiskt.

Förra helgen åkte jag och pappa båt med Helena. Vi hittade stora skor på ett köpcentrum vi mellanlandade/intog föda på. Sen åkte jag med till Uppsala där jag intensivmyste med de jag tycker om där.

 
 

  
Efter-schlager-mys på Arken. Tycker nog att min bror och Martin Knutsson skulle bli ett fint par.

  
Niklas, Peter och Robert myste också.


  
Pappa, Per och jag såg fotboll och åt på den där sportrestaurangen med fet mat.


Handlade skor med han jag ska gifta mig med.


Kvalitetstid med tysken.

  
Middag hos Damberg-Larssons. Mi, Robert, Peter, jag och Martin åt soppa och umgicks.


Mi var trött.


hits