Sista veckan.

Korta och långa anekdoter som fyller mitt liv med.. liv!

Ja, jag försöker ta tillvara på mina sista dagar i Göteborg. Nu har jag suttit framför Ugly Betty.. Eh.

Ännu en dejt med fotbollskillen, han är allt bra snygg och härlig att kyssa.. Kurrrr.. Mjao! What a man!

En aningens lite trött dock, denna rock´n´roll-lifestyle är tärande...

Sommarens danslåt; Justin Timberlake - Summer love. Jag måste gå på hans konsert. For real.

OBS! Nästa information är hemlig för elever på Wendelsberg! LÄS INTE!!
Idag har vi tvåor repat på vårt spex, det kommer bli hur fräckt som helst... ;) Det var en sån fantastiskt svettig och härlig eftermiddag i Rörelserummet med alla dessa människor som jag älskar! Dans dans, koreografi koreografi och skratt skratt... På fredag blir det gråtkalas, det vill jag lova!!! Fy fan, jag längtar inte dit, men ändå, ett avslut som jag längtat lite efter... Och alla underbara människor försvinner ju inte, de kommer alltid vara en del av mig och fotona, ljuden och de rörliga bilderna som utgör mitt minne.

På Åsas sista pedagogiklektion fick vi skriva lappar till varandra. Närapågråtkalas. Så fina ord från så fina människor. Jag bjuder på ett urval...

"Fin och varm som en sol. Hela du utstrålar kärlek. Du är som en prinsesstårta både utanpå och inuti. Kommer saknar dig och dina boobies!"

"Du är en härlig och varm person med en aldrig sinande humor!"

"My babe forever. Du kommer alltid vara den jag håller mest kär."


"Jag finner inga ord som kan beskriva hur mycket du har förgyllt mina två år på Wendelsberg! Jag säger bara tack, tack, tack för att jag fått lära känna denna läckra varelse."

"Tack tack Maud för att du bidrar med galenskap. Om fler vågade vara som du skulle vi nog ha det bättre här på jorden."

"Din värme och härliga utstrålning är det inte många i världen som äger. Och det gör du verkligen, du äger fett!! :)"

"My girl! Du är utan tvekan en av de bästa personerna jag träffat, så jävla skön och grym person. Du är så jävla bra. GILLAR DIG.......SOM FAN"

Plus en massa annat som får en att börja lipa...!

En överraskning kom snubblande över mig igår. Min pedagogiklärare Åsa ville ha ett par ord med mig. Så vi satte oss ner och hon började prata om mitt "stora ego" som teaterpedagog. Att det var bra, men att jag skulle akta mig för att säga att jag är "klar" som pedagog och bli kaxig och bekväm, utan alltid söka ny kunskap och våga nya idéer. Det är så skumt, varje gång jag är på någon slags smärre otrevlig topp av självförtroende och börjar bli lite spydig på diverse punkter så kommer alltid någon och tar ner mig och påminner mig om det där med ödmjukhet. Varje gång. Jag är lyckligt lottad att ha dom människorna omkring mig så jag inte blir odräglig... :)

Vi kommer alltid ha det här livet, den här stunden. Vår stund på jorden. Ingenting försvinner, allt finns kvar. Precis som sensmoralen av ett ruggigt bra sommarlovsprogram som min generation aldrig kommer glömma.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits