Laxomani och familjenytt.

Jag tror jag är beroende av lax. Mest rå lax, sushilax. Undrar vad det är i laxen som får det att vattnas i munnen på mig. Det är så vansinnigt gott. Rå lax doppad i soya. Wasabi. Ingefära. Sushiris. Och maki med lax, avokado och gurka. Det krävs inte mycket för att få mina smaklökar att dansa! (I miss Göteborg och SUPERSUSHI!! Där kan man äta sig mätt!!)

Igår var jag och Per i Stockholm och åt middag med mamma, pappa, Pernilla och Fredrik. Restaurangen heter Pelikan och ligger på Söder. Jag åt lenrimmad fjordlax... :D Det var en ganska psykad middag, jag och Fredrik var otroligt barnsliga och freakade loss lite i överkant, tyckte Pernilla, mamma och Per. Pappa bara skrattade. Vi kastade is på varandra, tog fula kort och slogs med servetter. Och när jag sa att jag skulle vilja ha lite mer vatten ställde pappa fram ett nästintill tomt glas till mig. I tron om att det var några sista droppar vatten jag hällde i mig blev jag lite förvånad av att det smakade öl. BLÄÄÄ! Pappa skrattade för han trodde jag skulle se att det var öl i glaset. Jag förstår inte öl, blääää... Det smakar ju bara alolkokohoholol. BLÄÄÄ...
På mammas och pappas hotell fanns en mycket inbjudande möbel vid hissarna, jag var bara tvungen att slänga mig på den!
http://www.youtube.com/watch?v=o82etcef9gY - titta och njut. Detta är Ida när hon är som bäst.

Återupptäcker Britneys tidigare låtar. You drive me crazy är vassvass pop! Annars är jag lite kär i Shirley och Sonjas vibraton just nu. Shirley - En annan väg. Sonja - Här står jag.

Tenta på torsdag. Jag börjar känna mig lite stressad. Det ska nog gå bra... Annars kan man alltid göra omtenta.


            

Kommentarer:
Postat av: Marie

HAHAHAHHA JAG BOR TYP DÄR!! DET ÄR DÄR JAG HANDLAR ALLT JA BEHÖVER va roligt:D hahaha

Postat av: Moa

Jupp, i 3:7 var det!

Om det är Gimogatan, så tar det förvånansvärt lång tid att cykla dit så det är bra att man får tid på sig. Och glöm inte att läsa whiteboardtavlan i hallen där det står vilka rader du (pedagogik A) får sitta på =)
Och glöm inte ditt kårleg och vanliga leg! Det gjorde jag de första två ggrna!

2007-10-28 @ 19:14:45
URL: http://carbuncle.blogg.se
Postat av: Moa

Schysst. Jo, om jag har tur ligger typ all min post där, inklusive mitt universitetskort. Om jag har otur... då får jag vädja till Högre Postmakter att min post ligger i ett hörn i ett postkontor nånstans.

2007-10-29 @ 20:12:37
URL: http://carbuncle.blogg.se
Postat av: u

Vilket manus syftas det pa nu?
Etyd?
Ha det! kram fran paris

2007-10-30 @ 14:37:21
URL: http://browneyedgirl.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits