Jag vill bli Britneys bästis!

Ja, så hon kunde få lite ordning på sitt liv och lite support från mig. Jag skulle kunna få henne på fötter igen. För gosh vilka hits hon producerar! Lyssnar på hennes nya singel nu - http://www.youtube.com/watch?v=igNSf9zb2tU - och lyssnar igen, och igen, och igen... I love you Britney, jag kan ta hand om dig!

Så skiner solen över Uppsala och varenda sittplats längs Fyrisån är upptagen. Jag och Per gick till Svandammen och matade änder, eller, mest skränande fåglar.

Skön lördag, glo på barnkanalen och äta ostbågar och chips. Syndigt men härligt. Man skulle kunna tro att jag var bakfull. Nu ska jag till Henrich. Kvällen är ung.


   

Kommentarer:
Postat av: Amanda

Efter att ha sett en dokumentär om bröst för inte så länge sen, tror jag att jag blivit helt besatt. I ditt inlägg om britney läste jag "För gosh vilka Tits hon producerar" Jag är inte normal!

Postat av: u

MYYS :D.

Och jag har aldrig upplevt så mycket stress på wendels som jag gör just nu. Nu fattar jag varför alla 2or gnällde förra året ;)

2008-04-07 @ 18:24:25
URL: http://browneyedgirl.blogg.se
Postat av: victoria

Brtineys nya skiva ÄGER! Så jäkla bra! Man dansar sönder sej själv. hehe! Om 1 vecka stickerjag till Vimmerby. Sen e jag fast ;) puss!

2008-04-08 @ 12:42:04
URL: http://vicora.blogg.se
Postat av: victoria

Och jag vill att du kommer ner till vimemrby och hälsar på! annars blir jag ledsen!

2008-04-08 @ 12:42:45
URL: http://vicora.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits