Filmköp på Internet.

Nu har jag varit inne på cdon.com och köpt 3 filmer som jag tycker om.

  • Så som i himmelen
  • Anastacia
  • Superhjältarna

Säger en hel del om min smak för film. Animerat och snyftare. När jag såg Så som i himmelen på bio blev jag så berörd. Jag grät och grät. Inte sådär gulligt romantiskt med en liten tår nerför kinden, utan jag snorade, hulkade och grät på riktigt. Tycker det är en stark film. När jag såg Anstacia 1997 grät jag inte. Men jag föll för sången Länge sen i december, mitt första möte med Helen Sjöholm (som ni vet gjorde en fantastisk rollprestation i Så som i himmelen och sjöng Gabriellas sång rakt in i vårt svenska folkhemshjärtan...) Superhjältarna såg jag härom kvällen med UNF, en olaglig upplaga. Jag föll direkt! Jag satt och gapskrattade filmen igenom. Det roligaste jag sett på länge.

Annars fortsätter mitt samlande på Disneyfilmer. Hade inte råd just nu, men nästa planerade inköp är Tarzan med exellente filmmusik av maestro Phil Collins. Bravo - Bravissimo!

 

Idag kommer min morbror från Stockholm hit med sin fru och min lilla kusin Rasmus. Vi ska bo ensamna här för Per är i Uppsala och mina föräldrar har flytt ut till en stuga i Gammelgarn. Jag hinner inte vara därute så mycket i år för jag har fullt upp med pjäs och flytt.

 

Ikväll ska jag och min man Erik gå på Romateatern och se Romeo & Julia. Min 18årspresent till honom. Hoppas på vackert väder. Att se Romateaterns uppsättning om sommaren känns numera omistligt, att kura ihop sig i en filt och se solen gå ner bakom ruinen till orden av mästaren himself, William. Det är något magiskt med den gotländska sommarnatten.

 

Nu borde jag gå och göra något vettigt med min dag.

 

 

tallin

En bra dag i Tallin med Junis. Jag försöker göra en hoppbild som jag älskar att göra.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits