Söndag på Sudret.

En bilfärd till södra Gotland och Burgsvik. Vi åt mat hemma hos Lotta och Micke i deras sommarhus, eller rättare sagt i deras trädgård. Alltid lika kul att träffa dom, de har en härlig dialog sinsemellan, och höra på deras historier från deras jobb på SVT, gamla lustiga original de träffat, sudretskvaller och anekdoter. Hemma hos dom var också Emma, dotter till en annan av mammas kompisar. Hon jobbar också med film och höll på att casta folk till en SVTproduktion som spelas in i Fårösund på norra ön. När vi pratat ett tag om casting och sånt, kommer hon på att dom behöver en tjej som kan spela kolloledare och undrar om hon får ta mitt nummer. Min familj började skratta, för vem passar inte mer som kolloledare än jag som varit kolloledare och lekledare i flera år? Så kanske jag får ett litet jobb som "avancerad statist" i slutet av sommaren. Det hade varit lite roligt sådär. Filmbranschen är enbart kontakter. Så är det.

På kvällen såg vi Sten Ljunggren och Rolf Skoglund i Mathissen/Den stumma kyparen. Stort minus för dåliga sittplatser åt samtliga. Det tar så mycket av upplevelsen. Sen så vet jag inte om jag är så förtjust i pjäser som man inte riktigt förstår. Har nog inte blivit tillräckligt teaterbiten för att fatta tjusningen med det. Men det var en fröjd att se herrarna in action. Rolfs röst är helt galet häftig och Stens pondus är svårslagen.

Rocktåget med Tomas Ledin, Jill Johnson och Andreas Johnson ikväll. Om jag har lust. Det är kanske något man borde vara med om. Nu när det är sommar och allt. Vi får väl se.

Igår var familjen Wahlgren hos familjen Scheller i Bro. Vi fikade och lekte med deras småkusiner från Värmland. Sen gick vi ut till hästarna i hagen. Och jag fick lite lust att rida... Och det gjorde jag! Snart kommer det upp bildbevis. Det börjar bra, jag kom upp på första försöket. Så gick det väldigt sakta, hästen Elof höll på att somna för att jag var så tråkig, så Hanna smackade på honom lite för att jävlas med mig. Då gick det inte speciellt fort men tillräckligt för att jag skulle bli skiträdd!
- Hannaaaaaaaa, sluuut, sakta neeeeiiiir!
Jag drog i tyglarna och Elof saktade ner. Jag hade kontroll. Elof gick tillbaka till sömnig lunk. Måste rida mer, så man kan förstå det där som gör att folk väljer hästar som sin livsstil. Det måste finnas nåt i det.

Mest spelade låtarna just nu:
Galaxy feat. Deejay Jay - I fell in love with an alien
Panic at the disco - I write sins not tragedy
Gentleman - Superior



kubba
perkubb
Per och Ida vs. Rolf och Micke. Vi fick bryta matchen pga tidsbrist.

burgsvik
Samtalar.

solstolle
Med solen rakt i plytet.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits