Anna mun keiki kestää.

Det finns dom som gör livet så mycket lättare. Adam, familjen, vännerna. Den gamla klyschan. Men så är det.

Jag är på plats jag. I min snorcentrala och gorgeous trea. Adam trodde inte riktigt sina ögon när han klev in. "Nämen, då flyttar jag till Göteborg då!" Han har verkligen varit en klippa den här helgen. Bärt tungt, hyrt bil, klappat på mig och hållt om mig i denna min svåraste tid i livet.

Mina föräldrar bidrar med kärlek och pengar ibland. Nu skjuter dom till en slant så jag kan åka till Adam i helgen som kommer. Få koppla bort i Skåne. Det känns väl behövligt. Stänga av allt.

Snart premiär på Häxorna, som om jag inte hade nog att göra. Det kommer gå bra. Glöm inte bort att boka biljett hörrni, vi har sålt väldigt bra...

Det känns som om någon högre makt har bestämt sig för att sätta mig på prov, se hur mycket jag klarar av. Jag har varit en fighter. När allt gick åt helvete stannade jag kvar och slogs. Och mitt i all skit fick jag lägenheten. Framför företag som kunnat betala mycket mer. Men hon gillade mig. Så det blev jag. 
Det måste betyda någonting. När allt annat gick åt helvete. För nu är jag här.

Nu har jag gjort mig förtjänt av 160sängen. Mjao!


Kommentarer:
Postat av: julia

jooo ligger en sanning i de - dock kunde ja inte göra mer än va ja försökat göra... så ja får väl nöja mi me en 90 säng a á la singel som man e... men de blir nog bra - kommer om 26 dagar : ) då jäääklar!
puss puss

Postat av: Mam

Ida, vi är stolta över att du är vår dotter och vi känner oss lyckligt lottade som fått så fina ungar.

Du och Julia kommer att få en härlig tid tillsammans i Göteborg, njut av den och ta många bilder som ni sen kan visa era barn. Ni kan ju samla alla tjejer en helg, Linnea är ju redan där.

Puss och kram från mamma och pappa

2006-10-02 @ 16:13:18
Postat av: Alex

Hej!
Visste inte riktigt hur man gör för att få kontakt med dig, så jag provar ett inlägg här. Blev så förvånad... googlade "elvis golden hits Alex wallmans" och hittar då din blogg som, döm om min förvåning, heter Raukan! Och det namnet har jag använt sen jag var typ 16 och spelade Drakar och Demoner... sen har det hängt med och är alltid mitt inloggningsnamn på diverse sidor. Så jag undrade ju självklar var det här var för blogg och upptäcker att det inte har det minsta med mig att göra utan att sökorden jag använde fanns med... men att Raukan skulle dyka upp är helt otroligt! Snälla kontakta mig och berätta gärna vart du fått namnet ifrån. Det verkar dessutom som om vi har ett gemensamt intresse, ögnade ärligt talat bara i genom bloggen... det är sent och jag ska lägga mig nu, men det verkade så. Jobbar inom Wallmans Nöjen och i min fåfänga googlade jag mig själv och hittade hit!

Varma hälsningar!
/Alex

2006-10-05 @ 01:53:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits