Och så gick första dagen utan tårar.

Det var bara en gång som mitt ansikte blev till en skrynkla, om så bara för en kort sekund, när jag skulle sova, och jag låg och tänkte på hur duktig Adam är just nu, då han hade spelning och förmodligen lirade arslet av sig.

Igår åt jag vuxenlunch med några av mina tjejer. Elena, Isabel, Maria och Emma. Vi åt galettos på Crêperiet. Med chevre, kyckling, nötter och sånt vuxet. Diskussionen var också vuxen. Det visade sig att inte jag var den enda som längtade efter barn. Det slog mig, så plötsligt, just då, att vi är inte små längre. Vi göra stora val, stora ting. Vi har visioner som ändras fort, andra blir beständiga. Det är nog våra minnen som gör att jag blir överrumplad nu. Allt vi har gjort, allt vi skrattar åt nu. Allt det där som känns som igår.

Jag har bokat min hemresa till Göteborg. Känns konstigt att kalla Göteborg för hem. Så jag låter nog bli. Jag åker båten imorgon med Towe och hennes pappa, så åker vi bil hela vägen till Göteborg. Känns skönt att åka nonstop, inga byten. Sedan få ha en res-fri annandag.

Universitetssökningen är klar. Pedagogik A HT 2007. Då hoppas vi även på boende på Arken.

Igår hann även min bror och jag hänga med UNF. Hela första två timmarna hade vi psykbryt tillsammans med Knut. De andra spelade Star Munchkin medan vi tre var helt galna och sprang runt i huset. När deras spel var över blev vi för trötta så vi satte oss i soffan. Sen kom Towe. Det var en galen och rolig kväll i Vita Huset.  Det är så härligt att se alla igen och skratta tillsammans. Jobjörn och Lilla Torunn, som alltid kommer vara liten för mig, Filip&Jocke som pluggar filosofi i de värmländska skogarna, supergulliga tvillingarna Knut&Kristin plus lite härliga nytillkomna. UNF Gotland kommer nog alltid ha sitt hjärta kvar. Med så många minnen och upplevelser. Och nu hoppas jag att dom kommer på kongrressen också! UPPSALA 2007!!


elena?emma
Elena och Emma.

mariaidaisabel
Maria, Ida och Isabel.

idaisabel
Ida och Isabel.

ida?torunn
Ida och Torunn.

per?towe
Per och Towe.

knut?ida
Knut och Ida.

Kommentarer:
Postat av: Descended

Du kan nog var en av dom gladaste människorna jag känner! =)
Skönt att gårdagen var bra=)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits