studera.nu

Vilken djungel! Här sitter man lördagmorgon och letar i högskole/universitetsdjungeln. Jag vill så gärna komma in på Pedagogik A till hösten, men tydligen så borde man göra lite halvhjärtade val också, just in case. Så nu sitter jag och klurar på att spetsa upp mina franskakunskaper med en baskurs. Hjääälp, vad är det som händer med mig?? : )

Idag ska jag träffa en massa nördar från Melodifestivalsklubben och lyssna på bidragen inför Eurovision. Det ska bli mäkta spännande, har inte hört låtarna själv än, det är ju en hel månad kvar, men jag kan inte missa tillfället att gotta sig och spy galla med Sveriges schlagerelit av experter. Ho ho!

Pratade med Adam igårkväll och grät en skvätt. Det var skönt. Jag är så fast i allt bra han stog för, att jag för ett ögonblick skulle kunna skita i all fakta och bara gå tillbaka, en andra chans. Det som är så bra är att vi båda är öppna för varandra, att se allt i nya perspektiv och prata om känslor i virrvarr. Man kan tillåta sig själv att flippa ur och veta att han förstår vad jag menar och inte menar. Och det är just sånt som håller en kvar. Vi känner varandra så bra, fast vi känner inte alls varandra ändå. Just nu är det svårt för någon annan att förstå vad vi håller på med. Så försök inte ens.. : )

Så. It's time att leta bland kurserna. Introduktionskurs i italienska? MUMS!

Kommentarer:
Postat av: Mam

Hjärtegryn, det är komplicerat det där med kärleken.
När du sen kommer att se tillbaka på hur du under livet mött kärleken så blir det mer klart att varje människa du mött har bidragit med sin del på både gott och ont. Varje del har sin betydelse för att man sen kan utveckla en fin och stadigvarande relation med en människa.
Du kommer att finna ro i kärleken så småningom, jag lovar.

Varm kram från mamma

2007-04-15 @ 19:33:43

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits