Från oss alla till er alla...

Hur ska julafton summeras? Jag vet inte riktigt. Det jag saknat är snön såklart och den där uppbunkringen inför julafton, att pyssla och baka sånt som luktar jul. Det gick så fort! Plopp så var det juldagen. Julafton var trevligt, mommo och moffa var här hemma hos mamma och pappa, Per och mig. Vi började med fika klockan 14, som följdes av Kalle och middag. Sen blev det paketöppning med Karl-Bertil i bakgrunden, man kan väl inte missa de klassiska replikerna? Skörden blev god och för stor. Som vanligt. Filmer och strumpor.
Det kan jag leva på ett tag.

Jag är stressad i kroppen. Det är inte så mycket, men ändå blir jag påverkad av det. Vaknar med lite darr i kroppen och något kallsvettiga händer, och vad beror det på? Ja, iaf mestadels? Sommarens projekt. Det största jag har gjort. Hade ett julmöte med 4 av 6 gycklare i förrgår. Det kom upp mycket bra tankar och idéer. Dom är så jäkla grymma, mitt gycklarcrew!! Jag kan bli helt pirrig av längtan efter att få se den nya magdansen eller när dom spottade förslag om hur eldavsnittet skulle göras. PIRR PIRR.

Det regnar istället för snöar. Dumtelidumt. Men regn är alltid en anledning att få titta på film, och film har vi gott om i det här huset efter igår. Filmer och strumpor.


       
  

Kommentarer:
Postat av: sanne

"Men Karl-Bertil hade redan läst i tv-tidningen hur filmen skulle sluta" :D Åhh Karl-Bertil är min idol! :D Verkade som du hade en god jul, god fortsättning säger jag då! :)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits