Kongress 07 Uppsala.

Så kom man hem. Förkyld, sliten, dödstrött men inspirerad. Det är maffigt att hänga med 1000 nykterister från hela Sverige i en vecka. Alla dessa ställningstaganden och vackra människor som vill göra världen lite bättre. Från de små juniskidsen som glatt skrålar med i 70talsklingande slagord som Häll din öl i en vattenpöl, till de färgglada och icke färgglada ungtuppspunkarna, till de fikaberoende och tillsdödenskiljerossåtbrinnande iggisarna.

Engagemang är vackert.

Kongressen var väldigt bra genomförd av kongressledningen, men ändå kändes den ljummen på något vis. Att det aldrig tände till. Att man aldrig hann med att träffa alla och det på en bra mötesplats. I och för sig var jag fast på barnpassningen mellan 8-17 varje dag, det kanske har med det att göra.

Nu väntar politikerveckan här hemma, ska springa runt och dela ut vattenflaskor till engagerade människor. För engagemang är vackert. Och jag vill vara bland vackra människor.

Kongress i Göteborg 2009. Jag kommer vara där.


       

Ida och Gamla Uppsala, maskot Bill, Martin K, Martin B och Leonard.


Det var helt galet härligt att vara i dina armar i någon timma. Men nu är du i Norge och hälsar på släkten en vecka. Stefan, kom hem!

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Du är så jäkla snygg Ida! Ville bara få det sagt! puss

2007-07-09 @ 22:29:31
Postat av: åsa

när ska du skaffa bilddagbok då, ida?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits