Fall from grace.

Egentligen vill jag ha Moa Appleby & Mia Wallinversionen av Fall from grace, men i brist på det lyssnar jag på originalet av Amanda Marshall på youtube.

På midsommardagen åkte vi ut till Fridhem och hälsade på min kusin Markus med familj hos frugan Ellas mamma. Per, jag, Herman och Harry hoppade studsmattetävlingar och hade vattenkrig med lite inblandning från papporna i sällskapet. Lilla Baby-Haley susade gott och vandrade mellan mina föräldrars famnar.

Stefan... What can I say? Jisses. Det händer när man minst anar det. Kärlek som slår till så man fullkomligt ramlar omkull. Och vi drog ner varandra i fallet. Det har knappt gått en vecka och jag vet att i det här vill jag stanna kvar så länge jag någonsin kan. Och tro mig, jag har försökt leta tvivel och sprickor för att se om det verkligen kan vara så här bra och villkorslöst. Och det kan det.



   
  

Kommentarer:
Postat av: ulrika

Jo jag får låta mig själv göra det.. men allt som har med det motsatta könet och känslor verkar ju kuka (citat rauk;)) upp sig totalt för mig... GAH
Men jag är glad att se att du har det fint på fronten baby, you deserve it! :D

Postat av: nenny

Love ya! Vi ses på söndag!

2007-06-26 @ 19:36:38
URL: http://nenny85.blogg.se
Postat av: Isak

hahaha:D Lille-bärserk :)

2007-06-27 @ 12:39:58
URL: http://Descended.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits