Vacker måndag.

En kort skoldag då vi mest målade avslutades efter lunch. Sedan åkte jag hem och blev rastlös - det var ju så fantastiskt väder! Så jag beslöt mig för att spontant dra ut till Saltholmen. Så det gjorde jag. Hoppade på 11ans spårvagn i ungefär en halvtimme - till ändhållplatsen. Jag kände en stark längtan efter havet redan efter halva vägen och lurade mig själv att jag såg vattnet vid varje krön.

Väl ute, jag letade mig ut på en kaj och försökte ta mig så långt jag kunde, ut på klipporna. Gick förbi skylten "Obehöriga äga ej tillträde" och kände mig rebellisk. Klättrade och hasade. Till slut var jag längst ut. Där satt/låg jag och andades havslukt som inte luktade illa utan bara friskt medan solen värmde mina kinder och blåsten kylde ner dom. Där låg jag i kortkortkjol och boots och njöt av livet.

Det här livet. Känns väldigt bra att leva det här livet.

Kommentarer:
Postat av: Johan Klintberg

Vet inte alls hur det gick till när jag hittade den här bloggen men jag tänkte om jag ändå kommit hit får jag ju säga hej! :) Så Hej på dig och hoppas du mår bra!

2007-03-13 @ 23:36:34
Postat av: Emma

Hej
åh vad underbart du verkar ha haft det!
Hoppas du har det bra i övrigt oxå!!
KRAM

2007-03-15 @ 09:57:39
Postat av: carbuncle

Jag fick ditt meddelande på Arken =) Men jag och Olga trodde först att det var från nån flirtig finländare... "Laaukis" ;-)

2007-03-20 @ 15:06:04

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits