G på tentan och FREAKSHOW!

Då har man tagit ytterligare 7.5 högskolepoäng! Alltså, nu har jag 15! Tjiihuu! Hälften kvar. Vi får se hur det blir med det. Är rätt dåligt motiverad just nu.

Jenny (
http://leno.blogg.se) vill att vi ska visa Dagens Outfit på våra bloggar. Eftersom jag satt hemma några timmar ledde detta till att jag freakade ur och tog det till en ny nivå. Jag tog fram det blåa paljettyget jag hittade på gatan utanför V-dalanation i fredagsnatt och lät fantasin vara gränslös. Jag ger er:  A thousand ways to wear the blue glitterpaljettyg! Kanske inte riktigt tusen, men några sätt att använda den på följer nedan.


 
Vi börjar med Superhjältestilen. Något att bära både till vardags och fest.
Akta er för att fastna i flygplansmotorer när ni flyger högt.

 
Eller varför inte halterneckpartylinnet? För mingel och kändisfester? Denna kreation kräver största respekt och naken rygg. Toppen nästan skriker -Släpp tuttarna loss, det är gala!


Eller kanske "Den fagra mön" - sekunder från tårar? Ett säkert kort!


Diva la viva! Med detta plagg tar du inte skit från någon! Ta ställning, säg ifrån! Det är tidens melodi!

  
I träningslokalen är du garanterat snyggast om du satsar på denna bit tyg som svetthandduk eller varför inte rätt och slätt som träningslinne? Valet är ditt.

 
Ey yo yo! Du kanske inte trodde att hiphopstilen var tillräckligt chiiick för dig?
Nu är det andra tider, på med det blå paljettyget som hoodie och du är helt rätt in the hood!


En personlig favorit från redaktionen, aldrig har handklovar varit trendigare! Om du inte vill vara helt ute i vår, köp köp köp!


Så klassiskt! Så fångar du kärleken, vem faller inte för något så romantiskt som gammal hederlig tjurfäktning?


Nostalgiker, this is for you! Har du inte känt på vuxna dar att du vill gå tillbaka till barndomen och, just det, leka blindbock? Nu kan du göra det och samtidigt samla snygga stilpoäng.


Har du som jag råkat ut för det här scenariot: "Åh nej, jag vet inte vad jag ska ha på mig när jag ska råna gamla tanter! Suck suck... " Nu är ditt och mitt problem ur världen! Det glittriga kulören hjälper dessutom till att förblinda de små tanterna och gör ditt jobb som rånare mycket enklare.

  
För dig som alltid velat spå, antingen på yrkes eller hobbynivå. Sierskornas eget val av huvudbonad är här!

Kommentarer:
Postat av: jenny

Haha du e för jäkla rolig! Du borde satsa på att bli skådis istället för pedagog!
Jens Lekman du... Jag kan inte beskriva honom i ord. låtar som rekomenderas varmt från din musikguru i etern är bla: tram nr 7 to heaven, black cab, if you ever need a stranger, you are the light, silvia mf mf, alla finns på albumet WHEN i SAID I WANTED TO BO YOUR DOG. Införskaffa genast!
Puss&kram

Postat av: u

Haha. Dethär, svenska folket, är sann underhållning :D

2007-11-23 @ 12:30:58
URL: http://browneyedgirl.blogg.se
Postat av: chuliiiiii

hahahahahahaahahahahahahahahahaha vet inte när ja skratta så här mycke sist... fan va ja sakna svingen-tiden å di när ja ser de här!!! du e otrolig!! sakna nån bild på ett förslag för muslimer... typ turman / burka!!?? men nöjer mi me dessa bilder :) YOU ROCK MY WORLD!!!

2007-11-23 @ 16:42:25
URL: http://chulii.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits