A rastlös son of a bitch.

Jag såg erbjudandet, ringde världens bästa tjej på kundservicen och BANG BOM - jag slog till. Telias kombinationspaket med tv, bredband och bredbandstelefoni i ett. För dig som vill slippa tänka! TJOOHOO!

Den här dagen har varit tuff. Så fort något har bromsat och jävlats har jag panikgråtit och behövt slå mig själv i ansiktet för att inte ramla ihop till ett patetiskt skrynkle. Wake up! Man kan kalla det spänningar som släpper efter en intensiv period med medeltida skådespel, jobbstart, sökning efter annat jobb, lägenhetsinflytt, ideella ansvarstaganden, random planering för framtiden.. you name it. När stressen äter upp dig levande och man knappt kan andas är det dags att kroppen säger ifrån.

Och man känner hur kroppen skriker efter träning och man knarkar soyouthinkyoucandancevideor på youtube... Såå mycket inspiration! Här är mina favoriter, mycket Benji och Travis blir det: 

http://www.youtube.com/watch?v=XN4SA-LqbIY - Benji and Travis = Tranji! WICKED!

http://www.youtube.com/watch?v=vD6AeQqQ3qc - Lauren & Pasha gör den läckraste hiphopen ever.

http://www.youtube.com/watch?v=7DXufXp0Bzw - Jag är lite kär i både Travis och Benji! Och kanske en av världens bästa låtar.

http://www.youtube.com/watch?v=bfR9VJBVPgk - Zombiedans är så snyggt.

Kommentarer:
Postat av: Henrich

Telia, för dig som tänkt klart. Eller var det T-röd...

2008-08-26 @ 01:43:06
Postat av: Roffe L

Raukan! Kan du inte skriva lite oftare! Inte kan du lägga ner bloggen! Jag vill läsa om donner, om det andra jobbet du söker (??), lägenheten, kärleken osv. Det är du å Blondinbella som regerar på min bloggtron ju!

puss på dig

2008-09-01 @ 09:05:07

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits