Alla som inte dansar.

Maskinens låt Alla som inte dansar är våldtäktsmän är fruktansvärt medryckande. Alla dansar, såklart, ingen vill ju vara våldtäktsmän? Det är en låt som får en att tänka till ett varv fast det verkar inte som att Maskinen har ett syfte med låten mer än att väcka lite provocerande uppmärksamhet till ett ruggigt skönt beat. Det bästa är hur folk låter sig bli provocerade av endast en line, Alla som inte dansar är våldtäktsmän. Googlade runt och det är såklart moralpanik och ramaskri. En nypa salt, någon? Jag har en påse salt här att dela ut om ni saknar det...

Igår var jag på pubpremiär på Gotlands nation med Henchie och hans korridarare och lyssnade på Smaklösa. Kungligt! Jag hade ont i kinderna för att jag log konstant. Hur kul kan det vara, med ett band äldre herrar som sjunger konstiga texter på gotländska med flummigt mellansnack? Tydligen jävligt roligt. Tossken den har geelaar, geelar har ein tosssk!

Städat en del idag, fast det var sol för första gången på länge. Lite sorgligt att jag inte tog tillvara på den. Hoppas det är sol imorgon också!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits