Spännande farbror.

Här ska man just äta sin frukost och titta på Malou samtidigt då hennes champagnefrukostgäster består av Gert Fylking, Tony Irving, Hassan Brijany och min farbror Tommy Wahlgren. Lite överraskande att plötsligt se honom i rutan såhär efter sin pensionering. Ett trevligt samtal fick dom till, dessa fyra gubbar och Malou, om att vinna pengar och vinna ära. Jag sms:ade min farbror och bad honom hälsa till Hassan att han var obehagligt bra i Labyrint!! Trodde inte Tommy skulle ha på sin mobil men en stund efter sändningen fick jag svar att "Hassan är en trivsam sårk och blev glad för hälsningen."

Nu är det introduktion i den kurs vi läser parallellt med grundkursen, Att skriva 7,5 hp. Sen ska jag packa klart det sista, slänga soporna, äta något och åka tåg till Göteborg.

Fick ett överraskande samtal nyss. Det ringde från ett makeupbolag i Göteborg och sa att en UNFkompis till mig hade varit där och då hade hon fått välja några vänner att få en gratissminkning och plåtning. Vilket flyt! Då kanske man ska gå dit innan utgång på fredag eller lördag? The good things in life are for free!

Kommentarer:
Postat av: jenny

Haha du är så SÖT! "jag tycker faktiskt att jag är rultig"!! Gullis! Nej du är inte rultig! Eller, det är ju jävligt SNYGGT att va rultig och du är jävligt snygg så okej då! Ska vi starta en rultigklubb?!
Mår du bra annars?
Vi har ett litet problem: vi har tre toaborstar som är så fina att vi inte vill använda dem. De används mer som prydnadssak. Kära bullen (hm..) vad ska vi göra?
Puss&kärlek

2008-01-24 @ 13:37:17
Postat av: Moa

Superhäftigt! Du kanske borde bli sminkmodell? =)

2008-01-24 @ 17:36:56

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits