Om att äta konstant och stora känslor.

Det känns som om jag är på en liten peek just nu. Högt uppe på kullen, men snart djupt ner i dalen. Allt jag gör är stort. Känslor är stora, gester, skratt... Jag lever otroligt mycket just nu. Och får lite ångest och vill lägga band på mig emellanåt. För stora känslor och ord är svåra att ta tillbaka. Därför trivs jag rätt bra när jag i mitt privata jag håller mig till gråzonslandet och tycker beiget. Inte utsvävningar, det låter jag mitt proffesionella jag stå för.

Sen äter jag konstant. Är hela tiden söt, salt och fettsugen. Hur är detta möjligt? Svaret på frågan döljer sig i följande meddelande: Mycket ska Elvis sjuNga innan Solen går ner.

Ikväll var jag på något så fantastiskt som Improvisationskväll med Helge Skoog. Länsteaterns profiler under ledning av Helge kastade sig ut på tunna isar och kalas där någon var sur gotlänning, glad skåning och rädd norrlänning. Jag skrattade i falsett några gånger. Jag längtade efter att få komma över min egen improvisationsskräck. Tänk om jag kunde hitta ett forum där någon såg mig, så som jag ser mina elever, och hjälpa mig själv att utvecklas och våga kasta mig ut.

Sitter och tittar igenom kursutvärderingarna. "Bästa läraren någonsin" förekommer på flera ställen. Dom eleverna kan inte ha haft någon vidare bra skolgång...! :)

NEEJ, nu fick jag sms att vattnet kommer stängas av i huset imorgon under dagen.. Skit också. Det blir till att fylla på flaskor och hinkar så man klarar sig, jag som ska bjuda på pangkakslunch!

Idag var jag på jobbet. Två mål med dagen: Prata teateranalys med utbytesstudenten och städa teatergarderoben. Jag hade ett underbart samtal med eleven och en mycket givande städning och sortering av prylar och kläder. Jag älskar min walk-in-closet! Där har jag hittat min och Julias outfit för Klubb Kakas Discokaka! Nu återstår bara att hitta skor till dessa sköna damer.

Nu är det kanske dags att duscha en sista gång innan vattnet försvinner... MEN... Hur ska jag sköta min morgonhygien??? Gå på toa, borsta tänderna och dyyliikt? Det första går ju liksom inte riktigt att lösa med en hink vatten? I-landsprobleeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...


Kommentarer:
Postat av: jools

det där med i lands problem alltså, jag är expert på det. här om dagen hörde jag mig själv säga " men va faaaan finns det inget DROPPSTOPP på den här kaffebryggaren?" men väldigt besvärad röst... yeah! skor kirrar vi, ja ska leta å söka över land å rike... blocket finns ju allt möjligt skit :)

2009-02-11 @ 23:12:19
Postat av: Joakim Engström

Såg att du hade skickat kommentar, har dock haft mycket för mig, men såg att det gick ju ändå :D...

Kan läsa hela dina blogginlägg nu :D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits