Tatueringsflipp, rosor och lättklädda damer på t-shirts.

Efter stormötet idag satt jag på Björn och Kamillas arbetsrum och pratade med Kamilla. Vi kom in på ämnet tatueringar och jag fick den lysande idén att tatuera in två gäddor som hänger med varandra på armen. På själva gäddhänget. HAHA. Idéerna tog fart och taxöron, snorkråkor och "en räv bakom örat" (som någon vi känner faktiskt har) tog oss till nya nivåer.

I söndags var tanken Wii, bastu och middagskväll hos Elena. Julia och jag kom hem till värdinnan och under en gourméshopping på Konsum Gråbo beslöt vi oss för någon slags fiskgrytehistoria med vitlökssprängd aioli. Det blev inte mycket Wii eller bastu, för vi hamnade i samtal. Om döden. Om männen. Om... Ja. Allt däremellan! Som om tiden stannade satt vi i Elenas kök och pratade. Ingen stress. Alla fick komma till tals och tala till punkt. Ett givande möte. Hoppas på en rendez-vous snart igen..

När jag kom hem efter jobbet igår ringde det på dörren. Ett blombud levererar med två repliker "Ida Wahlgren? Dei är glas i bottn!" Något ställd öppnade jag och fann tre rosor med ett litet kort. "Tänker på dig" och någons initialer. Denna någon har jag endast träffat en gång, på Almedalsbiblioteket. Vi tog en promenad i stan och sen har vi inte setts sen dess. Så skickar människan rosor. Min vän Julia skrev "Tänk att det finns en man där ute som efter ett enda möte verkar ha fattat tycke så pass så han skickar rosor - det är coolt!" Och när jag tänker på det låter det faktiskt rätt ballt.


  
Lättklädda brudar på två t-shirtar. Julia kör den mer städade looken.

  
Skål och kärlek.


Någon skickade mig en tanke. Som luktade gott.

Kommentarer:
Postat av: Julia

åååå ja äääälska din blogg å ja ääälskar diii!! vi kör en favoriter i repris snart me gryta, deeptalk å flummiga kort :)

2009-01-21 @ 19:05:40

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits