Göteborg och Malmö 4.

Fredag 27 februari
Klockan 11 träffade jag Victoria och åt lunch. Trots den press hon levt under och tråkiga besked som hon gjort sig helt oförtjänt av så var hon glad och kändes harmonisk. Jag tycker mycket om Victoria. Sen tog jag bussen till Eriksberg och letade mig fram till Donnergymnasiet i Göteborg. Träffade där min gamla gymnasiementor Maria och låtsades ha ämneskonferens. Hon visade mig runt och vi hann till och med diskutera elevärenden och jag visade bilderna på mina elever. Hon gillade också tanken på att göra ett slags utbyte, hon tar en kurs på Gotland så tar jag en i Göteborg. Hon vill ha en smak av lugnet, jag längtar efter action.
När jag kom in till stan fanns där en långhårig David som tog med mig hem till Kortedala och visade la casa. Där hemma myste Micke runt. Gamla showrävarna. Micke berättade lite om hur det går för han på P.A.S och David lät mig prova DrumHero på nivå Beginner och sedan Easy. Eftersom David skulle till skogarna i Värmland följde jag honom till tågstationen och där bjöd han på sushi.
Mötte sedan upp Towe, som jag sovit hos, men knappt hunnit umgås med. Vi åkte hem och åt vaniljmunkar. Kvalitétstid!

Promenad på stan med Linnea och senare hittade vi hennes karl Alex. Vi tog en fika på ett hak på Andra långgatan. Beställde varsin enorm chokladkaksbit med strössel och grädde. Alex utgjorde någon slags kärleksförklaring till strössel och strösselträdet som det tydligen växer på. Hmm... Några Kodakmoments här också.


  
Fröken Bang och jag.

    
  
Hemma hos David och Micke och i väntan på vagnen.

 
Towe är oftast väldigt söt.

 
Finaste Linnea. Kort två är väldigt bra och äkta, synd att det var suddigt.

 
Alex och jag fejkar konversation. Visst ser det äkta ut?

 
Och här blir det bara tokigt...

Kommentarer:
Postat av: jools

åååå vaaa härligt de ser ut... å låter med för den delen!! lööööve it!!

2009-03-03 @ 09:11:03
Postat av: nenny

Ingen fara! Du må kanhända vara superhjälte, men du har en mänsklig hjärna. Vi får väl hitta på något någon annan gång... Just nu har mitt liv kukat ur lite, men det blir väl bättre så småningom. Fina bilder du tagit på David. Annars då? Jodå... Får man slå ihjäl sin arbetsdator, eller räcker det om man klär in den i kjol och linne, har på läppstift, säger att någon snodde den och går och köper en ny för Juventes pengar? :S Just nu är jag väldigt INTE överens med någon del av den här jäkla maskinen.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits