Nu är det gjort.

Dubbelkollade flera gånger. Avvaktade med att trycka på knappen. Vår generation har redan suttit så många gånger med hjärtklappning över ett enda litet musklick. Fjuttigt va? Men i vår samtid är man endast ett klick ifrån att förverkliga sina drömmar eller förstöra relationer. Man skickar dumma bekräftelsesms och köper ack så dyra men väl förtjänta klädesplagg. Man avgör med ett knapptryck. Vågar man avgöra stora frågor med ett så enkelt moment?

Jag har tryckt på knappen. Jag har bokat flyget till Berlin 23 september. Nu kan jag inte ångra mig. Nu känns det inte längre sådär overkligt och onårbar när folk frågar vad jag ska göra i höst. Jag ska resa. Åtminstone till Berlin.

Förvandlingen inför Klubb Kaka på fredag har påbörjat. Skurktema. Frisyren är mitt stora problem. Tupera åt helvete med mitt tjocka hår? Skulle vilja våga raka lite och tunna ut håret, men det känns lite ovärt. Har fixat sjuksysterrock åt Julia, hon kommer vara nurse Ratched från Gökboet.. En av de värsta filmskurkarna ever! Min skurk är än så länge lite hemlig... Men det är min absoluta favorit! En fantastisk karaktär och rollprestation!

Kommentarer:
Postat av: Emma

HÄRLIGT IDA! Berlin är en jättespännande stad för alla - en myshäftig blandning av vid historia och kultur!

2009-09-02 @ 21:14:43
Postat av: Johan

Jag kommer att vilja se bilder efteråt. Ja, på Berlin också så klart, men mest på skurkförvandlingen.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits