Pension?

Städar papper som jag valt att inte gå igenom på flera år. Hittade ett brev om min pension. Från 2006. Inloggningsuppgifterna stämde fortfarande och jag tittade till siffrorna för första gången någonsin. Jag är 24 år, borde man tänka på pensionen? Hade faktiskt en liten slant, mer än vad den ideellt arbetande i mig trodde. Då är det bara att vänta tills man är 65 år och kan börja kalaset!

Malin och jag har haft första lektionen med Röst och rörelsegänget. Oh my. Har njutit av att göra måndagens planering. Tror på koncentration och glädje med det gänget.

Lyssnar nu sönder allt jag kan hitta med Fall Out Boy. Mest för Patrick Stumps röst.

Följde traditionsenligt med min far till Lokrume för att kasta ut julen igår. Dans kring granen, lotteri och tomtens sista besök för säsongen. Lokrume är en fin socken. Fullt med underbara barn, en hel rad spännande små tjejer och killar. Blev fascinerad av en liten späd fågelunge. Hon har kort brunt hår, de tunnaste små armar och en rosa prinsessklänning. Fick ingen bild men ett litet väsen var hon. Bräcklig men rätt kavat ändå. Hon smög upp bakom mig och tittade med stora ögon. Jag flyttade mig så hon kunde komma förbi på scenkanten. Hon smög lika tyst förbi. Inte alls som i ursäktande för sin existens, utan att hon inte tog mer plats än så.


 
 

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits